صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس و مولانا در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟
سرخط خبرها

زنگ هشدار تصادفات در روز نخست طرح نوروز ۱۴۰۴ به صدا درآمد | کاهش ۳۹درصدی اعمال قانون توسط دوربین‌ها

  • کد خبر: ۳۲۲۶۷۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷
زنگ هشدار تصادفات در روز نخست طرح نوروز ۱۴۰۴ به صدا درآمد | کاهش ۳۹درصدی اعمال قانون توسط دوربین‌ها
جانشین پلیس راهور فراجا، از کاهش ۳۹ درصدی عملکرد دوربین‌های نظارتی هوشمند جاده‌های کشور خبر داد و گفت: این موضوع نیازمند توجه جدی و فوری سازمان راهداری است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسن مومنی روز دوشنبه با اعلام این خبر افزود: مشکلات فنی و عدم به‌روزرسانی دوربین‌های نظارتی هوشمند ثبت تخلفات موجب کاهش نقش مؤثر آنها در کنترل ترافیک و ثبت تخلفات رانندگی شده است.

شناسایی نقاط حادثه‌خیز و لزوم اقدامات اصلاحی

جانشین پلیس راهور فراجا همچنین به شناسایی چهار هزار و ۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اشاره کرد و گفت: این نقاط سهمی ۳۰ درصدی در آمار کشته‌ها و ۲۰ درصدی در مجروحین حوادث رانندگی دارند.

وی تأکید کرد: اقدامات اصلاحی نظیر بهبود زیرساخت‌ها و افزایش نظارت می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در کاهش آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن داشته باشد.

آمار تصادفات ۲۴ ساعت گذشته (۱۴۰۳/۱۲/۲۶)

سردار مومنی در ادامه به آمار تصادفات ثبت شده در ۲۴ ساعت گذشته (۲۶ اسفندماه) اشاره و اظهار کرد: در این بازه زمانی پنج هزار و ۸۵۱ فقره تصادف در جاده‌های کشور ثبت شده که منجر به فوت ۴۵ نفر و مصدومیت هزار و ۱۶۱ نفر شده است.

وی این آمار را بسیار نگران‌کننده دانست و بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تأکید کرد.

عوامل مؤثر در تصادفات

جانشین پلیس راهور فراجا افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که عدم توجه به جلو عامل اصلی بسیاری از تصادفات است به نحوی که سهم ۵۰ درصدی در وقوع این حوادث دارد.

سردار مومنی گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۲۱ درصد، انحراف به چپ با ۱۱ درصد و تغییر مسیر ناگهانی با هشت درصد از دیگر عوامل مؤثر در وقوع تصادفات هستند که این آمار بیانگر آن است که عوامل انسانی همچنان نقش اصلی در وقوع تصادفات جاده‌ای دارند.

بازه زمانی پرخطر در تصادفات

جانشین پلیس راهور فراجا تصریح کرد: بر اساس آمارها، بیشترین تصادفات در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ روی می‌دهد که ۲۲ درصد کل حوادث را به خود اختصاص داده است.

سردار مومنی خواستار توجه ویژه برای کنترل ترافیک و مدیریت رفتار رانندگان در این بازه زمانی شد.

جانشین پلیس راهور فراجا اعلام کرد: با توجه به اینکه تاکنون ۵۰ نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند از مسئولین می‌خواهیم تا با ارتقای کیفیت دوربین‌های جاده‌ای، بهبود نقاط حادثه‌خیز و افزایش آگاهی‌بخشی به رانندگان، گام‌های اساسی برای کاهش تصادفات و تلفات بردارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->